HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
Organski Prah Ljuske Trputac, Prirodni Vlakna
sku: w1118

Organski Prah Ljuske Trputac, Prirodni Vlakna

(0 Naši)
162.09 kn 178.13 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

Prah Ljuske Trputac 99% Vlakana

Naslov: Prah Ljuske Od Trputca

Specifikacija: 99% vlakana

Koristi dio: Mahuna

Metoda ispitivanja: TLC

Boja: Ne baš bijela

Ljuska trputca, i jednostavno se naziva подорожником, je dio sjemena biljke Plantago ovata vrste Plantago, koja raste u Indiji, ali se može naći i na drugim mjestima.Ljuska trputca гигроскопична, u stanju apsorbirati tekućine, uglavnom se koristi kao laksativ za obrazovanje mase i dobar izvor prehrambenih vlakana, a komercijalno se koriste za proizvodnju sluzi.Ljuska trputca-učinkovita biljka, koristi se za mršavljenje i održavanje opće zdravlje crijeva.Prednosti psyllium ljuske su joj spužvasto masnoće, što nije lako probavlja, stvarajući osjećaj sitosti i time smanjuje apetit.Ljuska trputca, bogata vlaknima, također poboljšava probavu i čisti organizam.Trputac je odličan izvor vlakana za низкоуглеводных dijeta, koji je na snazi u programima kontrole težine.

Funkcija

Diuretik, Poboljšava vid, Ekspektorans 1. To je opor, антитоксичное, antimikrobni, protuupalno, antihistaminik, kao i laksativ, iskašljavanje, hemostatic i diuretik. 2. On koristan je kod uboda insekata, kožnih erupcija od poison ivy, manjih čireva i фурункулах. 3. Koristi se kod kašlja i bronhitisa u obliku čaja, tinkture ili sirupa. 4. Koristan je kod opstipacije, синдроме iritabilnog crijeva, dodataka prehrambenih vlakana i дивертикулярных bolesti. 5.Ингибирующее djelovanje različitih bakterija i stafilokokom. 6.Ekstrakt sjemena плантагиниса kako bi se spriječilo jake obrazovanja bubrega

Program

1.Nanosi se na korisne pića, sladoled, kruh, peciva, kolači, džemovi, rezanci za brzo kuhanje, pahuljice za doručak, i tako dalje, Da se poveća sadržaj vlakana ili oticanje hrane.

2.As zgušnjavanja agent za sladoled i druge smrznute hrane.Pri temperatruri 20-50 ° C, ph od 2-10 i koncentracije natrijeva klorida 0,5 m viskoznost подорожниковой gume se ne mijenja.Ova značajka i svojstva prirodnih vlakana čine ga široko se koriste u prehrambenoj industriji.Osim toga, vlakna trputac se često dodaje u voćne napitke ili okusom pića za poboljšanje okusa u ustima, poboljšanje koncentracije i kompatibilnost.

Identitet WZTZ
NETO TEŽINA 99
Formulacija Drugo
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Koristi detalj Mahuna
Veličina Full Size
Način ispitivanja TLC
Tip Kože Normalan
Do kraja Drugo
Broj komada Jedna Cjelina
Zemlja/Regija proizvodnje Kina
Sastojak Prah Ljuske od trputca
Specifikacija 99% fiber
Boja nije sasvim bijela
Broj Potvrde Prah Ljuske od trputca
Vrsta Prah
Broj 1000
broj modela BR6001
Naziv Prah Ljuske od trputca

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: